Galleri


Kravlöst måleri 


Att skapa utan att tänka är melodin jag dansar efter och då flödar kreativiteten fritt från min inre källa. Abstrakt, känslosamt och härligt KONSTigt. 


Påverkas man i sitt måleri av att ha en bildtolkares kunskap om att tolka färger, former, siffror och symboler? 
Ja så kan det vara, men inte på ett bromsande sätt, det öppnar snarare upp för mer budskap i bilderna. Som ett flöde av information från mitt omedvetna. Jag bestämmer inte innan vad jag ska måla, det blir som det blir. Skaparkraften styr mina händer, tekniken och valet av kulörer. Och visst är det intressant att sedan se vad som föds på duken? Varför och just nu... Som en daglig hälsokontroll av själen.
Det är lätt att bli beroende av att måla, att längta till ateljén där tid och rum inte finns. 


1994 - 2001 gick jag flera fantastiska kurser och utbildningar hos Ewa Romare, Bildskolan Långsunda gård, innan jag startade min egen bildskola för barn, Småskaparna. Ett målarfritids där barnen fick prova olika konstnärsmaterial, metoder och uttryckssätt. Småskaparna har för evigt en speciell plats i mitt hjärta och extra glad blir jag då jag ser gamla elevers fortsatta kreativa utveckling efter den grund de byggde i min ateljé.


Att måla utan prestation är det jag vill förmedla och lär ut i mina Alla-kan-måla-kurser.
Min önskan är att alla ska finna sin inre kreatör och känna att måla är roligt och befriande, att våga uttrycka sig med sin egen unika bildröst.
...Och det finns en väg dit, även för den som "bara" kan rita streckgubbar eller inte har hållit i en pensel sedan skolåldern. Följ med så ska jag visa dig!
Mina utställningar


Café Art
Hornsgatan Stockholm - Oktober 2007


Galleri Hagström
Gamla Stan Stockholm - December 2009Galleri T
Gamla Stan Stockholm - Augusti 2020

Beställ en personlig tavla!


Jag tonar in på din själ samt ditt eventuella önskemål om kulör och målar under meditativt tillstånd en målning just för dig. Du bestämmer själv tavlans storlek så den passar din vägg. 
Vanligtvis målar jag i akryl med olika tekniker, ibland med mina bara händer, men det blir som det blir efter vad jag får till mig. Ett urval målningar: 
Antlers 50 x 40
Rebirth 120 x 80

Lost  80 x 60
Daughter of night 100 x 160

Mother 100 x 80
Transformation 100 x 50

Destiny 60 x 80